Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 
De fluwelen revolutie
Geplaatst op: 21-06-11 | Bron: RTV Rijnmond | Auteur: Cies

-
De supportersvereniging van Feyenoord zal in samenwerking met de zgn. Varkenoordgroep de strijd tegen de directie en raad van commissarissen van de Rotterdamse club voort zetten, maar niet met geweld. Dat maakte de FSV maandagavond bekend.

Ten overstaan van 200 aanwezigen tijdens een forumavond op amateurcomplex Varkenoord werd duidelijk dat de FSV en de Varkenoordgroep (een samensmelting van diverse supportersgroeperingen binnen Feyenoord) het niet laten bij alleen het opzeggen van het vertrouwen in de clubleiding. Dit gebeurde twee weken geleden al. De fans willen dat er nieuwe beleidsbepalers komen in de Kuip, omdat zij vinden dat Feyenoord slecht wordt geleid. Zo wordt er al maanden geroepen om het hoofd van financieel directeur Onno Jacobs en president-commissaris Dick van Well. Omdat de supporters het gevoel hadden niet serieus genomen te worden, werd het vertrouwen in directie en rvc opgezegd. Men neemt nu alleen genoegen met het vertrek van alle beleidsbepalers.

De FSV en de Varkenoordgroep benadrukten tijdens de forumavond dat geweld geen optie is. Zij werden daarbij gesteund door de toehoorders. Ook het verstoren van de eerste training (zondag 26 juni) en de Open Dag (donderdag 28 juli) is niet aan de orde.

Later deze week komt de supportersvereniging met een verklaring die is opgesteld naar aanleiding van wat er maandagavond door de aanwezigen op Varkenoord is besproken. Van Feyenoord-zijde is bekend dat zij bereid zijn het gesprek aan te gaan met de FSV, maar dan moeten de fans niet met een lijst aan eisen aankomen. De club wil ten alle tijde het eigen beleid blijven bepalen.

« Terug

* Rotterdamwinkel! Klik hier!
* Tickets voor Feyenoord bestellen? 4ALLtickets heeft ze! Klik hier!


Windows Live Alerts Add to Google 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |