Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 
Twente denkt aan Fer
Geplaatst op: 16-06-11 | Bron: Algemeen Dagblad | Auteur: Cies

-
Martin van Geel wil namens Feyenoord de medio 2012 aflopende verbintenissen van Georginio Wijnaldum en Leroy Fer verlengen. De kans op een vertrek van het duo wordt echter steeds groter. Nadat PSV zich al had gemeld voor Wijnaldum, heeft nu FC Twente in De Kuip aangeklopt voor Fer.

Dat Georginio Wijnaldum, naast de interesse uit Eindhoven, ook in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Twente, is een publiek geheim. De beleidsbepalers van FC Twente polsten de aanvallende middenvelder van Feyenoord informeel al diverse keren.

In De Kuip werd de interesse tot op heden echter nooit officieel kenbaar gemaakt door de bekerwinnaar. Dat deed de club uit Enschede inmiddels wel officieel voor Leroy Fer. De middenvelder van Jong Oranje kan in de Grolsch Veste een meerjarig contract tekenen.

Bij Feyenoord wordt met gemengde gevoelens kennisgenomen van de serieuze interesse in Fer. De club wil heel graag de beste spelers langer behouden om sportief weer aansluiting te krijgen met de subtop. Aan de andere kant is een lucratieve transfer inmiddels ook meer dan nodig in De Kuip.

Feyenoord zal zich zelf voorlopig nauwelijks op de transfermarkt roeren. De Rotterdammers zien in Bas Dost van Heerenveen de ideale aanvalsleider, maar Van Geel is volledig afhankelijk van investeerders die de 21-jarige spits moeten wegkopen uit Friesland. Lasse Schöne van NEC is eventueel in beeld bij een verkoop van Fer en/of Wijnaldum. De Deense international moet ongeveer één miljoen euro kosten.

« Terug

* Rotterdamwinkel! Klik hier!
* Tickets voor Feyenoord bestellen? 4ALLtickets heeft ze! Klik hier!


Windows Live Alerts Add to Google 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |