Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 
Column; Bij bekerwinst het seizoen gered?
Geplaatst op: 22-04-08 | Bron: Fr4ever | Auteur: Cies

-
"Dat is wat ik elke keer hoor.“Als we de beker winnen is ons seizoen toch nog gered“. Ik vraag me af wie dit zegt en hoeveel mensen van ons legioen deze mening deelt. Ik in ieder geval niet. Ik ben toch wel een beetje teleurgesteld. Natuurlijk hebben we volgende week zondag nog een prachtige wedstrijd met een prachtige sfeer. Daar zorgen wij met z’n allen wel voor. En natuurlijk gaan we die beker winnen. De spelers moeten zich het licht voor de ogen voetballen omdat het seizoen voor velen een verloren seizoen is.

En voor de verandering is het nu eens niet de schuld van een technisch directeur of dergelijke mensen. Ik neem mijn petje af voor Peter Bosz. Hij heeft er mede voor gezorgd dat er namen zoals de Cler, Makaay, van Bronckhorst, Hofland en later Landzaat bij onze club kwamen spelen. Stuk voor stuk hele ervaren en goede spelers. Ook is de jonge Sahin gekomen. En dan niet te vergeten Bertje Velpon zelf. Laten we het eens even samen doornemen.

De Cler,
Vond ik een zeer welkome versterking voor ons elftal. Hij heeft enkele mindere wedstrijden gespeeld, maar is toch vaak een rots in de Feyenoord branding geweest. Is ook weer in beeld geweest bij Oranje.

Makaay,
Is voor mij toch een beetje tegengevallen qua goals. Hij is coachend heel goed en heeft heel veel goede dingen gedaan, maar heeft te weinig gescoord vindt ik. Ik had gehoopt op minimaal 20 goals. Ik vind wel dat hij te veel wedstrijden op een eiland heeft gestaan.

Van Bronckhorst,
Giovanni hebben we als leider gebombardeerd. Dat is hij van nature niet. Dat is ook gebleken in het veld. Buiten het veld is hij misschien wel de nestor maar in het veld heb ik hem nog te weinig gezien in deze rol. Wel heeft hij een aantal zeer belangrijke goals gemaakt.

Hofland,
Met deze speler heb ik een beetje moeite om te beoordelen. Mijn eerste indruk zegt dat hij heel veel grote fouten heeft gemaakt. Echter heeft Kevin heel veel privé problemen gehad. We zijn natuurlijk met z’n allen heel blij dat het heel goed is afgelopen. Ik wil daarom geen oordeel geven over Kevin. Ik wil Kevin namens iedereen wel zeggen dat ik Kevin een nieuwe kans gun in het volgend seizoen. Kevin, laat zien dat je een echte Feyenoorder bent en zorg dat de verdediging volgend jaar een onneembare vesting is samen met Ron.

Landzaat,
Ik vind Danny ook nog op z’n beste niveau. Maar ook hij krijgt van mij geen beoordeling. Danny is er pas vanaf het tweede deel bij en dat was nou juist het minste deel van het seizoen. Echter heb ik nog geen Landzaat gezien die ik voor ogen heb.

En dan als laatste wil ik nog iets zeggen over Bert van Marwijk.
Ik heb Bert in een eerdere column een toptrainer genoemd. Dat vind ik nog steeds. Alleen heeft hij dat dit seizoen niet geheel laten zien. De eerste helft was prachtig. Goede wedstrijden met een fris Feyenoord. Vooral de wedstrijd thuis tegen 020 was een hele mooie. Jammer dat we die niet wonnen.

Na een mooie serie leek het wel dat de tegenstanders wisten hoe wij speelden. Daar hebben de trainers op ingespeeld. En dat is juist waar Bert in mijn ogen de strijd verloren heeft. Bert had naar mijn mening de strategie moeten veranderen op het moment dat het minder ging. Andere speelwijze of tactiek. Dat is naar mijn mening niet gebeurd en mede daarom hebben we de 5e plaats gemist. Het grootste gemis was echter de drive om de 5e plaats te halen. Er waren wedstrijden bij die we nooit hadden mogen verliezen. Dat waren verloren punten. Excelsior uit, Willem 2 uit, VVV uit, NAC uit, Heracles uit. Als we daar de punten hadden gepakt waren we kampioen geweest.

Daarom begrijp ik niet hoe mensen binnen Feyenoord kunnen spreken over een goed seizoen als de beker gehaald wordt. Ik heb een zeer onprettig gevoel over dit seizoen. Een teleurgesteld gevoel. Een gevoel van “Het had gekund.“ Ik ben het meeste teleurgesteld in de instelling van sommige spelers. Nogmaals, we hadden echt kampioen kunnen worden jongens dit jaar. Echt een gemiste kans.

Maarre….. maak je borst alvast maar nat. Gert-Jan is in aantocht. Deze trainer heeft precies wat er nodig is. Kloten. Ik las dat we ook bezig zijn met Sulejmani. Roy, als deze jongen erbij komt kan je meer je spelletje spelen. Dan maar volgend jaar kampioen.

KH

« Terug

* Rotterdamwinkel! Klik hier!
* Tickets voor Feyenoord bestellen? 4ALLtickets heeft ze! Klik hier!


Windows Live Alerts Add to Google 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |