Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 
Column: Het verloop van de Competitie
Geplaatst op: 01-04-08 | Bron: FR4ever | Auteur: Cies

-
Een vraag die ik van de week aan een vriend van me stelde was: Wat vind jij van het verloop van de competitie? Het antwoord verbaasde mij niet: Buitengewoon rommelig. Ga maar na: NAC dat vorig seizoen nog moeite had om in de eredivisie te blijven speelt nu nog mee voor de 2de plaats.

Of kijk naar AZ. Die bakken er ook weinig van (Alhoewel, ze hebben afgelopen week wel hun eerste zege in 2008 behaald!). Of neem onze club Feyenoord: Aan het begin van de competitie was de verwachting zeer hoog en vlak na de winterstop hadden we zelfs minder punten dan vorig seizoen.

Als je aan mij zou vragen; hoe komt dat?, zou ik zeggen: Geen idee. Maar wat me wel opvalt is dat wanneer of PSV, of 020 of Feyenoord tegen een ploeg als Groningen of Roda speelt, ze het toch heel erg lastig hebben. Dan kom je bij het volgende: Zijn de topploegen nou slechter geworden of zijn de “middenmotors” beter geworden? Ik denk geen van beide. De middenmotors zijn qua moreel een heel stuk vooruit gegaan. Ze zijn niet meer bang om tegen een ploeg als PSV of 020 te spelen, zelfs de befaamde “Kuipvrees” druipt langzaam weg.

Competitieverloop tot nu toe
Voor de winterstop: Feyenoord: 14 wedstrijden 29 punten

Na de winterstop: Feyenoord: 17 wedstrijden 25 punten

Het gaat dus beduidend slechter na de winterstop maar hoe kan dat? Eigenlijk niet eens zo raar als je kijkt naar het aantal blessures waar we mee te kampen hebben: Ron Vlaar die in het begin van het seizoen al zwaar geblesseerd raakte, Nicky Hofs en natuurlijk Roy Makaay die tegen AZ een zware enkelblessure opliep (duimen dat hij bij de bekerfinale tegen Roda zijn rentree kan maken.)

Om dan niet te spreken over afgelopen wedstrijd tegen NAC. Het begin was weer heel aardig tot de 0-1 van uitgerekend Leroy Fer (Die inviel voor Sahin omdat die zich niet lekker voelde.). Toen zakte zoals wel vaker alles weer in. We creëerden daarna weinig kansen meer waardoor het initiatief bij NAC lag. Dat moet naar mijn mening onderhand veranderen. Gewoon blijven aanvallen tot de 0-2 of misschien wel 0-3 zodat je een beetje ademruimte hebt.

Ook al staan we 6de, het voetbal begint langzamerhand beter te worden als je vergelijkt met begin 2008. Tegen NAC was dan weer een mindere maar NAC is dit seizoen voor iedereen lastig. Tegen Sparta was ook weer minder maar we hadden onze grote vriend Jol niet echt mee.

Het enige wat ons nog rest is de bekerfinale winnen en het behalen van de play-offs. Dat zou al een hele geruststelling zijn. Kampioen worden we helaas toch niet meer en Ajakkes heeft hoogstwaarschijnlijk geen prijs dus dat zit wel goed.
We gaan er gewoon met het hele legioen achter staan dus wees er bij op 27 april!

Ik denk dat ik namens alle Feyenoorders kan zeggen dat we in de bekerfinale hopen op de volle winst en weer eens een cuppie!

RdW

« Terug

* Rotterdamwinkel! Klik hier!
* Tickets voor Feyenoord bestellen? 4ALLtickets heeft ze! Klik hier!


Windows Live Alerts Add to Google 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |