Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 
Column: Verbeek of Jans
Geplaatst op: 31-03-08 | Bron: FR4ever | Auteur: Cies

-
Verbeek of Jans.

Wie gaat het worden volgend seizoen? Wie gaat ons de landstitel brengen. Wie gaat de kuip weer een rampstadion maken voor de tegenstanders. Wie brengt de schaal weer naar de mooiste club van ons land.


Ik ben blij dat ik niet in de schoenen staat van Peter Bosz en de anderen die verantwoordelijk zijn om deze persoon aan te moeten wijzen. U moet weten dat ik met een hele lieve vrouw uit Groningen ben getrouwd. Nu hoef ik natuurlijk niet meer te zeggen waar voor haar de voorkeur naar uit gaat. Zij vindt dat de Groningse nuchterheid en doortastendheid eens een keer in de Kuip moet gaan regeren. Ik zelf heb mijn twijfels. Ik neig eerder naar Verbeek van Heerenveen. Nu weet u precies waar het dilemma zit. Groningers en Friezen zijn als Feyenoorders en die andere figuren uit A’dam.
Dus als u het aan mij vraagt dan zal ik toch eens de beide kandidaten aan u voorleggen.

Gertjan Verbeek.
Trainer van Heerenveen. Heerenveen heeft een prachtige 2e helft van het seizoen gespeeld. Ik ben een bewonderaar van Verbeek. Hoe hij de zaak Alves heeft aangepakt is grote klasse. Deze man is voor mij in staat om een lantaarnpaal een samba te laten dansen. Wat een spirit zit er in dit team. Wat een vriendschap straalt er van het spel af. Hij krijgt de spelers zo mentaal op de rails dat ze elke wedstrijd nieuw gras kunnen laten leggen in het Abe Lenstra stadion. Ze vreten het elke wedstrijd op. Geweldig.
Daarbij heeft Gertjan een eigenschap die Bertje Velpon mist. Wat ik al zei in mijn vorige colomn mist Bert kloten. En dat heeft Gertjan nu juist wel. Geen spel aanpassen aan de tegenstander. Geen achteruit voetbal. Naar voren is het motto van Verbeek. En dat is ook het motto van ons legioen. We moeten vooruit met Feyenoord.

Ron Jans.
Ron is ook een trainer naar mijn hart. Natuurlijk heeft het ook te maken met het feit dat hij nu FC Groningen traint. Mijn 2e cluppie. Ik rij vaak langs de Euroborg en dan heb ik toch een klein beetje een apart gevoel. Een gevoel dat er gestreden wordt als er gevoetbald wordt hier. Hier wordt ook net als in Heerenveen voor elke grasspriet gevochten. Ook Ron is een trainer die het mentale gedeelte kan vergroten bij zijn spelers. Ga maar na. 3 man weg in dit seizoen maar toch nog mee doen bij de eerste 5. Waarschijnlijk wordt dat niet gehaald maar toch. Ook de Euroborg staat garant voor aanvallend voetbal. Daar buiten is het minder. En dat vind ik nu net dat verschil met Gertjan. Ik vind Ron net iets minder sluw en hard dan Gertjan. Ron is misschien net iets te soft als het er op aan komt. Alhoewel ik er naast kan zitten. Groningers zijn best wel eigenzinnig als het moet. Ze zijn heel meegaand maar hebben een eigen wil. Dat hebben we wel nodig bij Feyenoord.

Maar toch gaat mijn voorkeur uit naar Gertjan. Sorry lieve schat…..Misschien na 4 jaar nemen we Ron.

Peter, vastleggen deze trainer. Gertjan gaat ons naar het kampioenschap brengen.
Gertjan brengt ons de schaal. Ron doet het na 4 jaar ook. Heerlijk die Groningers en Friezen… Jammer dat het niet samen kan…..

KH

« Terug

* Rotterdamwinkel! Klik hier!
* Tickets voor Feyenoord bestellen? 4ALLtickets heeft ze! Klik hier!


Windows Live Alerts Add to Google 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |