Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 


 Satelietclubs

Op deze pagina vind u informatie over clubs waar Feyenoord een samenwerkingsverband mee heeft.
 
  Satelietclubs
 

Excelsior
Met Excelsior werkt Feyenoord als sinds jaar en dag samen om jeugdig talent op te leiden. Spelers voor wie de overstap van de jeugd naar de A-selectie van Feyenoord net even te groot is, belanden meestal bij Excelsior. In een seizoen of twee worden deze spelers klaargestoomd voor Feyenoord 1. Voorbeelden van spelers die de overstap maakten zijn Buffel en Kalou. Feyenoord heeft al sinds 1979 een een min of meer losse relatie met Excelsior. Sinds 1996 werken de clubs intensief samen. Dit jaar is het contract wederom verlengd.

Feyenoord Ghana
Feyenoords paradepaardje op het gebied van samenwerking is de eigen voetbalschool in Ghana, die werd opgericht door Jorien van den Herik. Hier worden Ghanese talenten opgeleid tot voetballer, maar krijgen zij ook les en onderdak, zodat hun toekomst er wat rooskleuriger komt uit te zien. De club waarmee Feyenoord in de Ghanese competitie speelt heet Feyenoord Salgado, maar wordt vaker Feyenoord Ghana genoemd.
 
 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |