Vlaar, Fer of Wijnaldum verkopen om uit de schulden te komen?
Ja, we hebben voldoende vervangers (in de jeugd)
Nee, deze jongens moeten we koste wat kost behouden


Resultaten

Officiële Feyenoord shirts vind je op Voetbalshop.nl! Klik hier!
 
08. Heracles Almelo 34-49
09. FC Utrecht 34-47
10. Feyenoord 34-44
11. NEC 34-43
12. SC Heerenveen 34-41

 » Bekijk hier de stand Eredivisie
 


 » Gill Swerts
 » Jon Dahl Tomasson
 » Bart Schenkeveld

 » Feyenoord-NEC, 15-05-11
 


Algemeen NieuwsForumNieuwsarchiefColumnsVoorbeschouwingenWedstrijdverslagenFoto'sSpecials FeyenoordGeschiedenisAlgemene InfoTechnische StafMedische StafSelectieStadion de KuipSatellietclubsPrijzenkastTrainingstijdenAnti 020 WedstrijdenStand EredivisieTopscorersSpeelschemaKaartverkoopTransferoverzichtJong FeyenoordEuropacupKNVB BekerHistorie InteractiefWallpapersEmoticonsAvatarsSfeeractiesGeluidsfragmenten Over FR4ever.nl Over deze website Contact MedewerkersVacaturesGastenboek LinksSite van de MaandTop LinksLinks 
   
 

Feyenoord - NEC 1-1 (1-1)

Datum: 15 mei 2011
Stadion: De Kuip
Type: Competitie
 


De spelers

 De spelers

In de loop der jaren hebben er honderden spelers bij Feyenoord gevoetbald. De een heeft het helemaal gemaakt, de ander niet. Sommige van die voetballers zullen voor altijd in onze gedachte blijven en herrinnerd worden als helden. Op dit gedeelte van FR4Ever.nl blikken we terug op die spelers. Wij zullen ons best doen om zo vaak mogelijk nieuwe spelers toe te voegen.
 
  Regi Blinker


 

Regi Blinker, een rasechte Feyenoorder, wiens carriere echter niet bracht wat hij er van had verwacht. Een conflict en menig blessure stond dit in de weg. In zijn tijd bij Feyenoord won hij 4x de beker en werd hij kampioen met Feyenoord in het seizoen 1992/93 en nog veel meer!

  Lees meer ...


  Kees van Wonderen


 

Kees van Wonderen (Keessie Wonderboy) was een echte laatbloeier. Pas op 22-jarige leeftijd debuteerde hij in het betaald voetbal. Vijf jaar later zou hij de overstap maken naar Feyenoord, waar hij vanaf 1996 tot 2004 zou spelen. Hij werd met Feyenoord landskampioen in 1998/99 en ook won hij met Feyenoord de UEFA Cup en de Nederlandse Supercup.

  Lees meer ...


 
                                                 © FR4Ever.nl - Alle rechten voorbehouden. Feyenoord Headliner | Startpagina | Favorieten | Adverteren |